Als woningcorporatie wilt u altijd voorbereid zijn op calamiteiten. Of het nu gaat om waterschade in een appartement veroorzaakt door bovenburen of andere onvoorziene situaties, u wilt dat deze snel en efficiënt worden opgelost door professionals met kennis van zaken. Bij ServiceFix bv begrijpen we uw behoeften en streven we naar het hoogst haalbare resultaat met maximale klanttevredenheid.

De 5 belangrijkste voordelen van ServiceFix bv

  1. 24/7 bereikbaarheid: Wij staan altijd voor u klaar, ongeacht het tijdstip van de calamiteit. U kunt op ons rekenen, dag en nacht.
  2. Volledige ontzorging: Wij nemen alle stappen in het schadeproces voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. U hoeft zich geen zorgen te maken, want wij regelen alles.
  3. Zeer snelle responstijd: Wij begrijpen dat tijd cruciaal is bij calamiteiten. Daarom streven we naar een snelle responstijd, zodat we zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn om de situatie aan te pakken.
  4. Maatwerk dienstverlening: Elk geval is uniek en vereist een specifieke aanpak. Bij Kradon bieden we maatwerk dienstverlening die is afgestemd op uw specifieke behoeften en de situatie. Geen standaardoplossingen, maar een aanpak die perfect past bij uw woningcorporatie.
  5. Schoonmaken, reconditioneren en herstellen: Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder schoonmaken, reconditioneren en herstellen. Wat de calamiteit ook is, wij hebben de expertise en ervaring om het probleem aan te pakken en uw woning weer in optimale staat te brengen.

Wanneer er zich een calamiteit voordoet, wilt u als woningcorporatie dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost zonder dat u zelf alle stappen in het schadeproces hoeft te regelen. Schakel daarom ServiceFix bv in en geef de afwikkeling van de calamiteit uit handen. Samen met u en de desbetreffende bewoner stellen we een duidelijk plan van aanpak op. Heldere communicatie is hierbij essentieel, omdat dit zorgt voor een efficiënte werkwijze.

Als gespecialiseerde partij ontlasten wij u als woningcorporatie volledig. Wij hebben veel ervaring met verschillende calamiteiten, variërend van afgebrande huizen tot ondergelopen parkeergarages. Onze diensten, personeel en materieel zijn volledig afgestemd op snelle en kwalitatieve oplossingen. In de afgelopen jaren hebben we continu gewerkt aan verbetering en blijven we dit doen om onze algehele dienstverlening nog beter te maken.

Naast snelle en kwalitatieve oplossingen begrijpen we ook dat u als woningcorporatie de calamiteit snel opgelost wilt hebben. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en hebben we korte lijnen binnen onze organisatie, zodat we snel kunnen schakelen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor ons personeel als voor uw bewoners. We zijn betrokken bij uw bewoners om klachten en miscommunicatie tot een minimum te beperken.

Wanneer u ServiceFix bv inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat uw calamiteit professioneel en efficiënt wordt aangepakt. Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat met maximale klanttevredenheid. Ontlast uzelf als woningcorporatie en laat ons uw gespecialiseerde partner zijn in calamiteitenoplossingen.

Gegarendeerde professionele en betrouwbare klusjesman diensten

Bij ServiceFix BV werken we trots samen met vakbekwame ambachtslieden uit verschillende vakgebieden om je gemoedsrust te bieden als het gaat om het verbeteren van je huis of bedrijfspand.

Onze beoordelingen

Onze klanten

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.