Calamiteiten herstel
Schade aan je gebouw valt niet te voorspellen.
Wat wel te voorspellen valt, is dat je elke schade snel opgelost wilt hebben.
ServiceFix BV staat voor je klaar om snel en efficiënt te handelen,
zodat je woning of kantoor weer veilig en comfortabel is.
Riool/afvoer herstellen
Verstopping, overstroming van afvoer of riool?
ServiceFix BV staat 24/7 voor je klaar om snel en efficiënt te handelen,
zodat je woning of kantoor weer schoon, veilig en comfortabel is.
Lekkage herstellen
Lekkage service: met spoed een loodgieter nodig omdat u een lekkage heeft?
ServiceFix BV staat 24/7 voor je klaar om snel en efficiënt te handelen,
Zo voorkom je verdere schade en overlast!
Vorige slide
Volgende slide

Herstel naar een comfortabele leefomgeving

Nood afidchting

Wij staan voor uw klaar 24/7

Brand, storm, overstroming. Natuurverschijnselen die in korte tijd voor flinke, onverwachte schade zorgen. De impact van deze schade is vaak erg groot. Zo is bijvoorbeeld je woning ineens ontoegankelijk of kunnen medewerkers niet meer aan de slag door een gevaarlijke situatie op de werkvloer. Snel en efficiënt handelen is hier een prioriteit, zo voorkom je dat je gebouw langere tijd onbruikbaar is. ServiceFix BV is expert op dat gebied. Wij zorgen ervoor dat je huis snel weer als thuis voelt en dat je medewerkers opnieuw veilig aan het werk kunnen.

24/7 bereikbaar

Wij hebben altijd een team klaar om direct aan de slag te gaan bij schade. En met altijd bedoelen we ook echt 24/7. Of je dak nu verwoest is door een storm, de kelder blank staat door een overstroming of je kantoor door brand ontoegankelijk is. Wij zijn er voor je.

Direct herstel

Schade aan je gebouw kan leiden tot een verstoring van de dagelijkse gang van zaken. ServiceFix BV is erop ingesteld om in deze gevallen ad hoc te schakelen. Zo voorkomen we dat jouw gebouw langere tijd onbruikbaar is. Hierbij begrijpen we als geen ander dat elke dag er één te veel is. Met onze direct herstel formule gaat ons team van specialisten direct aan de slag met de schade.

Tijdens het herstellen van de schade heeft een korte doorlooptijd de prioriteit. Bij schade na een calamiteit kan er een hoop op je af komen, daarom willen wij het proces zo gemakkelijk mogelijk houden. Zo onderhouden wij tijdens het herstel al het contact met de betrokken partijen en zorgen we na afloop voor een eenvoudige financiële afhandeling.

Totaal herstel

Heeft een calamiteit zoals brand of storm tot complexe schade geleid aan je gebouw? Met onze totaal herstel formule kies je voor een kwalitatieve en totale renovatie. Voordat wij met het herstel beginnen, komen we met een overzichtelijke begroting en een duidelijk plan van aanpak. Vervolgens starten wij de herstelperiode, waarbij kwaliteit en snelheid voorop staan. Wanneer er behoefte aan is, kunnen wij daarnaast ook de complete projectcoördinatie op ons nemen.

ServiceFix BV zorgt dat de leefomgeving binnen de kortste keren weer comfortabel aanvoelt. Ons team van specialisten weet hoe belangrijk dit is. Zij zetten alles op alles om dit te realiseren. Iedereen verdient tenslotte een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Planning the process. Man in suit and handyman in orange protective wear is working on construction

Waarom je ServiceFix inhuurt

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.