Wooden letter tiles spelling out the words Contact Us

Gebruik het formulier hieronder om ons een e-mail te sturen. Ouderwetse telefoontjes werken ook ! Bel: 085 800 4321

Laat van je horen! We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan!

Contact.

Stel je vraag, deel je ideeën of laat gewoon van je horen. We zijn hier om je te helpen en kijken uit naar jouw bericht!

Social Media

Vestigingen

Post adres:

ServiceFix BV
Postbus 56907
1040 AX
Amsterdam

Den Haag

Saturnusstraat 9
2516AD
te Den Haag

Bel ons

+3185 800 4321

Emailadres

Info@servicefix.nl

Amsterdam

Papaverweg 34
1032KJ
te Amsterdam

Bel ons

+3185 800 4321

Emailadres

Info@servicefix.nl

Verstuur bericht

Frequently Asked Questions

ServiceFix BV is gevestigd op: 

Den Haag

Saturnusstraat 9
2516AD
te Den Haag

Amsterdam

Papaverweg 34
1032KJ
te Amsterdam

Arnhem

Als financieel zeer gezond bedrijf is het voor ons niet nodig om met Bouwgarant te werken. ServiceFix BV is een besloten vennootschap, wat betekent dat we niet zomaar failliet zullen gaan. We werken voornamelijk met eigen kapitaal en zijn persoonlijk aansprakelijk voor ons bedrijf. De enige lening die wij hebben is een hypotheek op ons pand.

Onze betalingsvoorwaarden variëren afhankelijk van de omvang van het project, maar doorgaans hanteren wij een betalingsschema bestaande uit 3 of 4 termijnen:

  1. Een derde van het totaalbedrag bij aanvang van de klus.
  2. Eén of twee gelijke delen tijdens de voortgang van het project.
  3. Een laatste, vaak kleiner, deel na voltooiing en oplevering van de gehele klus.

Betalingen kunnen worden voldaan per factuur, bankoverschrijving, iDEAL, Tikkie, cryptocurrency en contant (tot €5000,-)

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en kosteloos.

Natuurlijk zijn wij verzekerd! Elke klus die door ons bedrijf of door onderaannemers wordt uitgevoerd, is volledig gedekt. Dit omvat dekking voor mogelijke fouten in de bouw, diefstal, brand, waterschade en meer, allemaal verzekerd via Interpolis (Glashelder). Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina voor meer informatie.

Onze klussen duren doorgaans gemiddeld 30 tot 60 minuten, waardoor maar liefst 99% van onze opdrachten op dezelfde dag worden voltooid. Bij een badkamerrenovatie kunnen we een tijdelijke noodvoorziening installeren, zodat u tijdens het werk toegang blijft hebben tot een douche. Voor verwarmingsstoringen die niet direct verholpen kunnen worden, bieden we de optie om een leenkachel te plaatsen.

Helaas kunnen we hier momenteel geen beoordelingen tonen. We nodigen u echter uit om ons op te zoeken op Google, waar u onze uitstekende beoordelingen kunt vinden. Laat onze tevreden klanten u overtuigen!

Ja, wij werken nauw samen met een uitgebreid netwerk van vakmensen, waaronder metselaars, timmerlieden en dakdekkers. Deze professionals kennen elkaar goed en vormen samen een goed ingespeeld team. Het kan daarom vaak niet voordelig zijn om zelf afzonderlijke bedrijven te benaderen. Hoewel het op het eerste gezicht kostenbesparend lijkt, resulteert dit vaak uiteindelijk in hogere kosten.

Lekkage

Bij ServiceFix BV pakken we lekkages met spoed aan, ongeacht de bron ervan. Of het nu gaat om een lekkende leiding, een probleem met de wasmachine, een ketellekkage of een andere vorm.....

Dak lekkage

Bij ServiceFix BV begrijpen we hoe ontwrichtend een dak lekkage kan zijn. Of het nu gaat om een klein sijpelend lek of een groter probleem, wij staan klaar om snel en effectief op te treden......

Dakdekkers en dak reparatie

ServiceFix BV biedt gespecialiseerde dakdekkersdiensten die uitblinken in vakmanschap en professionaliteit. Met een toegewijd team van....

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.