Klusjesman en overige diensten:
laat ons voor uw huis zorgen
Klusjesman en overige diensten:
laat ons voor uw huis zorgen
Klusjesman en overige diensten:
laat ons voor uw huis zorgen
Vorige slide
Volgende slide

ServiceFix BV - Uw partner voor professionele slotenmakerdiensten.

Locksmith install the door lock in house.
Safe and secure. Shot of a handsome mature locksmith installing a lock.
Slotenmaker spoed
Bij ServiceFix BV begrijpen we dat de veiligheid van uw huis of bedrijfspand van het grootste belang is. Als gerenommeerd slotenmakersbedrijf in Nederland zijn we er trots op dat we de eerste keuze zijn voor duizenden klanten die vertrouwen op onze expertise en toewijding aan hoogwaardige slotenmakerdiensten. Ontdek waarom ServiceFix BV de sleutel is tot uw gemoedsrust.

Gespecialiseerde slotenmakersdiensten

Ons team van ervaren slotenmakers bij ServiceFix BV staat klaar om een uitgebreid scala aan slotenmakersdiensten te bieden. Of u nu te maken heeft met verloren sleutels, inbraakschade, het upgraden van uw beveiligingssystemen of het installeren van nieuwe sloten, wij hebben de vaardigheden en kennis om uw slotenproblemen op te lossen.

24/7 Nooddienst

In noodsituaties kunt u op ServiceFix BV rekenen. Onze 24/7 nooddienst zorgt ervoor dat u altijd snel en efficiënt geholpen wordt, ongeacht het tijdstip. Of u nu buitengesloten bent of dringend een reparatie nodig heeft, wij staan altijd paraat om u te assisteren.

Veiligheidsexpertise

Bij ServiceFix BV begrijpen we dat elke situatie uniek is. Onze slotenmakers zijn getraind in veiligheidsanalyses en kunnen u voorzien van deskundig advies om de beveiliging van uw woning of bedrijfspand te optimaliseren. Van het aanbevelen van hoogwaardige sloten tot het installeren van geavanceerde beveiligingssystemen, we zetten ons in voor uw veiligheid.

Snelle en efficiënte service

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is, vooral bij slotenmakersdiensten. Onze slotenmakers zijn uitgerust met geavanceerde tools en technieken om snel en efficiënt te handelen. Of het nu gaat om het openen van een deur, repareren van een slot, of installeren van beveiligingsapparatuur, wij zorgen voor een vlotte dienstverlening.

Klantgerichte aanpak

Bij ServiceFix BV staat de klant centraal. We luisteren naar uw specifieke behoeften, begrijpen uw zorgen en bieden oplossingen op maat. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat u met vertrouwen kunt rekenen op onze slotenmakersdiensten

Ervaar onze slotenmakersexpertise

Kies voor ServiceFix BV als uw vertrouwde slotenmakerspartner. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en betrouwbare slotenmakerdiensten. Ontdek waarom klanten op ons vertrouwen om hun beveiligingsuitdagingen op te lossen. Bij ServiceFix BV openen we niet alleen deuren; we openen de weg naar een veiligere en zorgeloze leefomgeving.

Tarieven.

Prijzen voor huizen en bedrijfspandenPrijs overdag (09.00 – 17.00 uur)Prijs avond (17.00 – 23:00 uur)Prijs ’s nachts (23.00 – 09.00 uur)
Deur openen€ 90,-€ 130,-€ 195,-
Iedere volgende deur in het pand€ 25,-€ 35,-€ 45,-
Slot vervangen (excl. prijs van een nieuw slot)€ 70,-€ 130,-€ 195,-

Onze beoordelingen

Onze klanten

Gegarendeerde professionele en betrouwbare klusjesman diensten

Bij ServiceFix BV werken we trots samen met vakbekwame ambachtslieden uit verschillende vakgebieden om je gemoedsrust te bieden als het gaat om het verbeteren van je huis of bedrijfspand.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.