Wooden block with message about us

Een klein beetje over ons: wij zijn de creatieve breinen achter ServiceFix BV. Gedreven door passie en gewapend met een dosis nieuwsgierigheid, streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Ontdek samen met ons de unieke en boeiende reis die we graag delen met onze geweldige klanten!

Welkom bij Servicefix

ServiceFix BV is sinds het prille begin van 2024 haar eigen weg bewandelen. Ooit onderdeel van de befaamde HLS Group BV, hebben we besloten onze vleugels uit te slaan vanwege onze buitengewone groei. Nu floreren we als een zelfstandig bedrijf, gedreven door passie, vakmanschap en de onweerstaanbare drang om oppervlakken te perfectioneren. Welkom in onze wereld van innovatie en onafgebroken toewijding! 🚀

Over ons.

ServiceFix BV maakt het alledaagse werk van een klusjesman, onderhoud en reparatie bedrijf uitzonderlijk.

Wij creëren ruimte en gemoedsrust wanneer je takenlijst groeit. Of het nu gaat om een gat in de muur, een stapel huishoudelijk afval in de garage, of je huurwoning heeft een make-over nodig voordat de nieuwe huurders intrekken, ServiceFix BV staat voor je klaar.

Bij ServiceFix BV zijn we enorm trots op onze onwankelbare toewijding aan uitzonderlijke klantenservice en vakmanschap van topkwaliteit. Met jarenlange toewijding hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd als jouw oplossing voor een breed scala aan klusjesmannen diensten in Nederland. Of het nu gaat om huisonderhoud, reparaties of commerciële projecten, onze bekwame klusjesmannen hebben je gedekt!

Wees gerust, wanneer je voor ons kiest, zijn stiptheid en professionaliteit onze kenmerken. Ons team arriveert op tijd, in uniform en volledig uitgerust met de benodigde gereedschappen om je taken aan te pakken. Onze duidelijk gemarkeerde bestelwagens zorgen bovendien voor gemoedsrust, waarbij transparantie elke stap van de weg wordt gegarandeerd. We settelen niet voor zomaar een klusjesman; we nemen de besten in dienst. Elk van onze technici is een vakman met een gemiddelde ervaring van 10 jaar in hun respectievelijke ambachten.

Of je nu op zoek bent naar een expert in huisverbetering of een ervaren professional voor je project, ServiceFix BV is de juiste keuze. We hebben onze reputatie verdiend door vakmanschap van topkwaliteit en onwankelbare professionele betrouwbaarheid te leveren. Reken op ons om je klus efficiënt en effectief te klaren, waardoor je het grootste vertrouwen hebt in onze dienstverlening.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.