Bent u door de verhuurder doorverwezen naar ons? Als huurder wilt u natuurlijk dat eventuele reparaties in uw huurwoning snel en professioneel worden opgelost. Bij ServiceFix BV werken we samen met diverse verhuurders en nemen we graag het werk uit handen. Ons doel is om uw storingen binnen 24 uur te verhelpen en calamiteiten zelfs binnen 1 uur.

Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn als u nog niets heeft gehoord van uw verhuurder over een reparatieverzoek. Daarom kunt u altijd zelf contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat uw reparatieverzoek zo spoedig mogelijk wordt opgepakt.

Een betrouwbare partner voor uw huurwoning

ServiceFix BV is een betrouwbare partner als het gaat om reparaties in uw huurwoning. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij diverse soorten reparaties, zoals:

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • CV-ketel problemen
  • Elektrische storingen
  • Defecte apparatuur

Wij begrijpen dat een goed functionerende woning essentieel is voor uw woongenot. Daarom streven we ernaar om uw reparatieverzoek snel en vakkundig op te lossen, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw huurwoning.

Professionele en snelle service

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van reparaties in huurwoningen. Ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om diverse problemen snel en efficiënt op te lossen.

Bij ServiceFix BV hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat onze service altijd professioneel en klantgericht is. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat de reparatie naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Daarnaast begrijpen we ook dat sommige reparaties spoed vereisen. Bij calamiteiten, zoals een lekkage of een ernstige storing, staan we binnen 1 uur bij u op de stoep om het probleem te verhelpen. U kunt op ons rekenen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Contacteer ons voor een snelle afspraak

Heeft u een reparatieverzoek voor uw huurwoning en heeft u nog niets gehoord van uw verhuurder? Neem dan gerust zelf contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw reparatieverzoek snel wordt opgepakt en dat er een afspraak wordt ingepland.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 800 4321 of via e-mailadres Repair@servicefix.nl . Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Kies voor ServiceFix BV als betrouwbare partner voor al uw reparaties in uw huurwoning. Wij streven ernaar om uw storingen binnen 24 uur te verhelpen en calamiteiten zelfs binnen 1 uur. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze professionele en snelle service.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.