EHBC van ServiceFix BV – Eerste Hulp Bij Calamiteiten

ServiceFix BV biedt Eerste Hulp Bij Calamiteiten (EHBC) en staat klaar om u te helpen bij het afsluiten en veilig maken van uw woning of bedrijfspand. Wij begrijpen dat er situaties kunnen ontstaan waarbij directe actie nodig is, zoals na een brand waarbij de hulpdiensten mogelijk de voordeur hebben opengebroken of wanneer ramen zijn beschadigd door het vuur.

Ons team van professionals zorgt ervoor dat uw pand veilig blijft en mogelijk niet toegankelijk is voor onbevoegden. Met onze EHBC-service kunt u rekenen op een snelle en effectieve oplossing voor uw noodsituatie.

Afsluiten en afdichten van uw pand

Na een calamiteit is het van groot belang om uw pand af te sluiten en te zorgen voor een goede afdichting. ServiceFix BV kan u hierbij helpen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw pand veilig wordt afgesloten, zodat ongewenste indringers geen toegang hebben tot uw eigendommen.

Water verwijderen of drogen

Bij calamiteiten zoals een brand kan er vaak ook wateroverlast ontstaan door bluswerkzaamheden. ServiceFix BV kan u assisteren bij het verwijderen van water en het drogen van uw pand. Onze specialisten beschikken over de juiste apparatuur en kennis om dit op een professionele manier aan te pakken.

Noodvoorziening plaatsen

Om ervoor te zorgen dat uw pand direct weer bewoonbaar of bruikbaar is na een calamiteit, kunnen wij noodvoorzieningen plaatsen. Denk hierbij aan tijdelijke deuren, ramen of andere oplossingen om uw pand veilig te stellen totdat permanente reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Sloten vervangen

Na een inbraak of andere calamiteit kan het noodzakelijk zijn om sloten te vervangen. ServiceFix BV heeft ervaren slotenmakers in dienst die snel en vakkundig nieuwe sloten kunnen plaatsen. Zo zorgen we ervoor dat uw pand weer goed beveiligd is en u met een gerust hart kunt wonen of werken.

Ramen afdichten

Beschadigde ramen kunnen een groot veiligheidsrisico vormen na een calamiteit. Onze experts kunnen uw ramen afdichten, zodat uw pand beschermd blijft tegen weersinvloeden en ongewenste indringers. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw pand snel weer veilig en bewoonbaar is.

ServiceFix BV begrijpt hoe belangrijk het is om snel te handelen bij noodsituaties. Ons team staat 24/7 voor u klaar om u te ondersteunen bij het afsluiten en veilig maken van uw woning of bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met onze EHBC-service.

EHBC ServiceFix BV Eerste Hulp Bij Calimiteiten!
Noodafdichting na brandschade
Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.