white metal panel heater on gray concrete wall

Specialistische oplossingen van storingen met radiatoren, ketels en cv-installaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het opslaan van uw radiator, ketel of cv-installatie? Onze specialisten staan voor u klaar om het probleem op te lossen. Met een slagingspercentage van 99% weten wij vrijwel altijd een passende oplossing te bieden. En dat voor een vaste prijs van slechts €130,- exclusief btw!

Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op een snelle en efficiënte service. Onze specialisten voeren eerst een grondige diagnose uit om het probleem te achterhalen. Vervolgens gaan zij aan de slag met de schoonmaak en reparatie. In de meeste gevallen zijn onze specialisten al binnen 30 minuten klaar en kunt u weer genieten van een goed functionerende radiator, ketel of cv-installatie.

Wij hanteren scherpe tarieven van €130,- exclusief btw voor 30 minuten arbeid, inclusief voorrijkosten. Hiermee bieden wij een transparante en voordelige oplossing voor al uw meldingen. Of het nu gaat om een storing, onderhoud of reparatie, onze specialisten hebben de kennis en ervaring om direct aan de slag te gaan en het probleem op te lossen.

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze specialistische oplossingen voor het opslaan van radiatoren, ketels en cv-installaties. Wij staan garant voor een snelle en betrouwbare service, zodat u snel weer kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Stappen voor het Oplossen van Storingen in CV-Ketel en Boiler: Doe-het-zelf Tips

Als je te maken hebt met een storing in je cv-ketel of boiler, zijn hier enkele stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen:

  1. Controleer de stroomtoevoer: Zorg ervoor dat de cv-ketel of boiler is ingeschakeld en dat er geen problemen zijn met de stroomtoevoer, zoals een uitgeschakelde stroomonderbreker of een losgekoppelde stekker.

  2. Controleer de druk: Als je een cv-ketel hebt, controleer dan de druk op de manometer. De ideale druk varieert per ketel, maar ligt meestal tussen de 1 en 2 bar. Vul water bij als de druk te laag is volgens de instructies van de fabrikant.

  3. Controleer de thermostaat: Controleer of de thermostaat correct is ingesteld en functioneert. Probeer de thermostaat indien mogelijk naar een hogere temperatuur te draaien om te zien of de cv-ketel of boiler aanslaat.

  4. Reset de cv-ketel: Sommige cv-ketels hebben een resetknop die je kunt indrukken om de ketel opnieuw op te starten. Raadpleeg de handleiding van je ketel voor specifieke instructies.

  5. Ontlucht de radiatoren: Als je radiatoren niet goed opwarmen, kan er lucht in het systeem zitten. Ontlucht de radiatoren volgens de instructies van de fabrikant om de lucht te verwijderen en de warmteafgifte te verbeteren.

  6. Controleer de boilerdruk: Als je een boiler hebt, controleer dan de druk en vul indien nodig bij volgens de instructies van de fabrikant.

  7. Raadpleeg de handleiding: Als je de handleiding van je cv-ketel of boiler hebt, raadpleeg deze dan voor specifieke probleemoplossingsstappen die worden aanbevolen door de fabrikant.

  8. Bel een professional: Als je de storing niet kunt oplossen of als je twijfelt over de veiligheid, bel dan een gekwalificeerde professional voor reparatie en onderhoud aan de cv-ketel of boiler. Het is belangrijk om storingen door een professional te laten onderzoeken om letsel of schade te voorkomen.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.