ServiceFix BV: Uw Partner voor Glasreparatie, Glasvervanging en Meer

Glasreparatie en -vervanging

Heeft u last van glaschade, een gebroken ruit of wilt u veiligheidsglas in uw pand laten plaatsen? Bij ServiceFix BV bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor al uw glas- en loodwerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij ook noodreparaties uitvoeren.

Glaszetter met ervaring

Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van glas. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas, HR glas of veiligheidsglas, wij zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze experts staan bekend om hun vakmanschap en zorgen altijd voor een perfect resultaat.

Glashandel en glasspecialist

ServiceFix BV is niet alleen een glaszetter, maar ook een glashandel en glasspecialist. Wij hebben een breed assortiment aan glasproducten, variërend van standaard enkel glas tot hoogwaardig HR++ glas. Onze glasspecialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en kunnen het gewenste glas direct leveren en plaatsen.

Daarnaast bieden wij ook glasafdichting aan. Dit is een belangrijk onderdeel van het glasproces en zorgt voor een goede isolatie en afdichting van uw ramen en deuren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het glas op de juiste manier wordt afgedicht, zodat u kunt genieten van een comfortabele en energiezuinige woning of kantoor.

Professionele service en snelle noodreparaties

Bij ServiceFix BV staan wij bekend om onze professionele service en snelle reactietijd. Heeft u te maken met glasschade? Dan kunt u altijd op ons rekenen. Wij begrijpen dat glasschade urgent is en daarom bieden wij ook noodreparaties aan. Onze glaszetters staan 24/7 voor u klaar om de schade te herstellen en uw pand weer veilig en wind- en waterdicht te maken.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Onze vriendelijke en betrouwbare medewerkers zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw glasproblemen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het vervangen van een compleet raam, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glas- en loodwerkzaamheden. ServiceFix BV is uw betrouwbare partner voor glasreparatie, glasvervanging, glashandel en glaszetterij. Wij leveren kwaliteit en zorgen voor een perfect resultaat.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.