ServiceFix BV – Uw betrouwbare partner voor onderhoud en reparaties

Welkom bij ServiceFix BV, uw vertrouwde partner voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan woningen, bedrijfspanden en appartementen. Met onze 24/7 storingsdienst staan wij altijd paraat om storingen en defecten snel en vakkundig op te lossen. Of het nu gaat om hang- en sluitwerk, inbraakschade of deuren en ramen die niet goed sluiten, bij ServiceFix BV zorgen wij direct voor een oplossing!

Uw woning, bedrijfspand of appartement in goede handen

Bij ServiceFix BV begrijpen we hoe belangrijk het is om uw woning, bedrijfspand of appartement in goede staat te houden. Onderhoud en reparaties zijn essentieel om problemen te voorkomen en de waarde van uw vastgoed te behouden. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u hierbij helpen.

Onze professionele vakmensen staan klaar om allerlei onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om het vervangen van sloten, reparaties aan kozijnen of het herstellen van inbraakschade, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

24/7 storingsdienst

Een storing of defect kan op elk moment optreden en u wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom biedt ServiceFix BV een 24/7 storingsdienst aan. Onze vakmensen zijn dag en nacht beschikbaar om u te helpen bij spoedeisende problemen. Of het nu gaat om een kapotte deur, een lekkende kraan of een storing in uw elektriciteitsnetwerk, wij staan voor u klaar.

Onze storingsdienst is snel ter plaatse en zorgt ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij begrijpen dat een storing of defect veel stress kan veroorzaken, daarom streven wij ernaar om binnen de kortst mogelijke tijd een oplossing te bieden.

Service op maat

ServiceFix BV gelooft in het leveren van service op maat. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en andere behoeften heeft. Daarom luisteren wij naar uw wensen en zorgen wij voor een oplossing die perfect bij u past.

Onze vakmensen zijn niet alleen deskundig, maar ook vriendelijk en betrouwbaar. Wij streven ernaar om een goede relatie op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en transparantie. Bij ServiceFix BV kunt u erop vertrouwen dat uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in goede handen zijn.

Neem contact op met ServiceFix BV

Heeft u onderhouds- of reparatiewerkzaamheden nodig? Neem dan contact op met ServiceFix BV. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Bel ons op 070 4300 980 of stuur een e-mail naar info@servicefix.nl . U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

ServiceFix BV – Uw betrouwbare partner voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij staan voor u klaar!

author avatar
Nick Hoogweg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.