ServiceFix BV neemt Hogedruk Helden over

Roof cleaning with high pressure before and after

ServiceFix BV neemt Hogedruk Helden over

Met trots delen wij u mee dat ServiceFix BV Hogedruk Helden heeft overgenomen. Hogedruk Helden za; verder gaan onder dezelfde naam en is onderdeel van ServiceFix BV. Als uw specialist op het gebied van hogedruk en softwash, combineren wij geavanceerde hogedruktechnieken met milieuvriendelijke softwash-methoden om uw exterieur veilig en grondig te reinigen.

Een onberispelijk resultaat zonder compromis

Of het nu gaat om residentiële woningen, commerciële panden of openbare ruimtes, bij Hogedruk Helden zorgen wij voor een onberispelijk resultaat zonder compromis. Onze professionele aanpak en duurzame oplossingen zorgen ervoor dat uw ruimte niet alleen schoon, maar ook gezond blijft.

Schoonmaken met oog voor detail

Welkom bij Hogedruk Helden – uw partner in professionele schoonmaak! Wij zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit reinigingsdiensten, van zorgvuldige softwash-behandelingen tot krachtige hogedrukreiniging. Met onze passie voor reinheid en oog voor detail maken we elk oppervlak weer als nieuw.

Of het nu gaat om uw huis, bedrijfspand of buitenruimte, wij staan klaar om met onze expertise en moderne apparatuur elke uitdaging aan te gaan. Ontdek de kracht van een grondige reiniging met Hogedruk Helden!

author avatar
Nick Hoogweg
Oprichter en bedenker van ServiceFix BV. ServiceFix BV biedt diverse diensten aan, waaronder reparaties, onderhoud en installaties. Onze visie was om een bedrijf te creëren dat efficiënte en betrouwbare diensten levert aan zowel consumenten als bedrijven. Hierbij lag de nadruk op het digitaliseren van het boekingsproces en het bieden van hoogwaardige klantenservice en diensten tegen een betaalbare prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.