Professionele storingsdienst voor riool en afvoer problemen

Storingsdienst voor riool en afvoer problemen

Servicefix BV is een professioneel bedrijf dat storingsdiensten verleent voor riool en afvoer problemen. Wij werken samen met verschillende woningcorporaties en verhuurders om ervoor te zorgen dat huurders snel en efficiënt geholpen worden bij verstoppingen. Als u op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat u door uw verhuurder naar ons bent doorverwezen.

Wat te doen bij een verstopping?

Als u te maken heeft met een verstopping, raden wij u aan om eerst het noodnummer van uw verhuurder te bellen. Als zij aangeven dat u direct contact met ons moet opnemen, volgt u dan hun instructies op. Als uw verhuurder een contract met ons heeft, zijn de kosten voor de verhuurder.

Riool en/of gootsteen verstopping?

Heeft u te maken met een riool- of gootsteenverstopping? Dan heeft uw verhuurder een contract afgesloten met Servicefix BV. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen rondom de afvoer en staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons bereiken op het nummer 085 800 4321.

Let op: Als de verstopping veroorzaakt is door iets wat niet in het riool hoort, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening. Denk hierbij aan als er in uw riool of afvoer materialen zitten zoals olie, benzine, verfresten, chemicaliën, vet, lappen, wetties, speelgoed, touw, kattenbak korrels, maandverband, enzovoort.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij al uw riool- en afvoerproblemen. Wij begrijpen dat een verstopping erg vervelend kan zijn en streven ernaar om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u onze hulp nodig heeft.

Servicefix BV is uw betrouwbare partner voor alle riool- en afvoergerelateerde problemen. Wij zorgen voor een snelle en professionele oplossing, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw afvoer. Bel ons nu op 085 800 4321 en wij staan voor u klaar!

Bald Repairman sitting on floor installing new toilet in the bathroom in home remodeling of condo.
Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.