Professionele lekdetectie: nauwkeurig opsporen en verhelpen van lekkages

Lekdetectie nodig? Wij vinden de locatie met zorg

Heeft u last van een lekkage en heeft u lekdetectie nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en gaan hierbij uiterst zorgvuldig te werk. Met behulp van geavanceerde technieken zoals ultrasone detectie, rookdetectie, camera detectie en warmtebron detectie kunnen wij de locatie van de lekkage nauwkeurig bepalen.

Uitgebreide lekdetectie inclusief rapport en arbeid

Onze lekdetectie service is de meest uitgebreide in Nederland. Wanneer wij een lekkage opsporen, ontvangt u niet alleen een duidelijk rapport met de bevindingen, maar bieden wij ook 3 uur arbeid aan om de lekkage direct te verhelpen. Op deze manier kunt u snel weer genieten van een droge en veilige omgeving.

Professionele oplossingen voor lekkages

Wij begrijpen dat een lekkage voor veel overlast en schade kan zorgen. Daarom streven wij ernaar om 9 van de 10 lekkages direct te verhelpen. Onze ervaren vakmensen beschikken over de juiste kennis en materialen om de lekkage snel en vakkundig te verhelpen. U kunt rekenen op een professionele oplossing die duurzaam en betrouwbaar is.

Of het nu gaat om een lekkende waterleiding, een daklekkage of een lek in de riolering, wij hebben de expertise om de oorzaak van de lekkage op te sporen en te verhelpen. Met behulp van ultrasone detectie kunnen wij zelfs de kleinste lekkages lokaliseren, zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Onze rookdetectie techniek maakt gebruik van speciale rookgeneratoren om de bron van de lekkage op te sporen. Hierbij wordt rook in het leidingstelsel geblazen, waardoor de rook naar buiten komt op de plek waar de lekkage zich bevindt. Op deze manier kunnen wij zelfs verborgen lekkages opsporen.

Daarnaast maken wij gebruik van camera detectie om in moeilijk bereikbare plekken te kijken, zoals leidingen in de vloer of muren. Met een kleine camera kunnen wij de leidingen inspecteren en eventuele lekkages detecteren.

Als laatste maken wij gebruik van warmtebron detectie. Hierbij wordt met behulp van infraroodtechnologie de temperatuurverschillen in wanden, vloeren en plafonds gemeten. Hierdoor kunnen wij lekkages detecteren die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een lekke vloerverwarming.

Kortom, voor professionele lekdetectie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de locatie van de lekkage met zorg wordt opgespoord en bieden een uitgebreide service inclusief rapport en arbeid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.