Professionele hogedruk reiniging voor een representatieve uitstraling

Professionele hogedruk reiniging voor een representatieve uitstraling

Vuile gevels, groene bestrating en vieze objecten kunnen een negatieve indruk achterlaten bij uw klanten. Als u wilt dat uw bedrijf een representatieve uitstraling heeft, dan kunt u vertrouwen op de expertise van ServiceFix BV. Wij zijn gespecialiseerd in het onder hogedruk reinigen van gevels, daken, bestratingen, hekwerken en staalconstructies.

Onze hogedruk reinigingstechnieken zorgen ervoor dat uw oppervlakken snel en grondig gereinigd worden. Met behulp van hoge druk en speciale reinigingsmiddelen verwijderen wij moeiteloos vuil, algen, mossen en andere verontreinigingen. Het resultaat is een schone en frisse uitstraling van uw pand en omgeving.

Bij ServiceFix BV staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Tijdens de schoonmaak houdt onze deskundige projectleiding nauwlettend toezicht op het hogedruk reinigingsproces. Zo kunnen wij garanderen dat het werk snel en efficiënt wordt uitgevoerd, tegen scherpe tarieven.

Naast hogedruk reiniging bieden wij ook softwash reiniging aan. Softwash is een milieuvriendelijke en effectieve methode om oppervlakken te reinigen, zonder schade aan te brengen. Deze methode is met name geschikt voor kwetsbare materialen, zoals dakpannen, houten gevelbekleding en kunststof.

Kies voor de expertise van ServiceFix BV en geniet van een representatieve uitstraling van uw pand. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.