red cable car

Lift Keuring en Onderhoud – Veilig en Betrouwbaar

Welkom bij onze lift keuring en onderhoudsdiensten. Wij bieden snel en betrouwbaar onderhoud en reparatie voor uw lift, zodat u altijd een veilige en goed functionerende lift heeft voor uw huurders.

Periodieke Lift Keuring

Een periodieke lift keuring is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw lift voldoet aan de wettelijke veiligheidsnormen. Onze ervaren en gecertificeerde keurmeesters zorgen ervoor dat uw lift grondig wordt geïnspecteerd en getest. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport waarin eventuele gebreken worden vermeld. Indien nodig kunnen wij ook de benodigde reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw lift weer aan de normen voldoet.

Lift Onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat uw lift veilig en betrouwbaar blijft werken. Onze ervaren monteurs voeren preventief onderhoud uit om mogelijke problemen te identificeren en te verhelpen voordat ze tot storingen leiden. Tijdens het onderhoud controleren we onder andere de bekabeling, de remmen, de deuren en de veiligheidssystemen van de lift. Indien nodig vervangen we versleten onderdelen en smeren we bewegende delen om ervoor te zorgen dat uw lift soepel blijft functioneren.

Snel Reparatie of Keuring

Als uw lift een storing heeft of niet naar behoren functioneert, begrijpen wij dat u snel een oplossing nodig heeft. Onze monteurs staan klaar om snel en efficiënt reparaties uit te voeren, zodat uw lift weer snel operationeel is. Daarnaast bieden wij ook snelle keuringen aan voor nieuwe installaties of na een grote reparatie. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en zorgen ervoor dat uw lift zo min mogelijk buiten gebruik is.

Sluit Snel Uw Service Contract Af

Om ervoor te zorgen dat uw lift altijd in optimale conditie blijft, raden wij u aan om een service contract af te sluiten. Met een service contract bent u verzekerd van regelmatig onderhoud en snelle reparaties wanneer dat nodig is. Onze service contracten zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en sluit snel uw service contract af voor een veilige en betrouwbare lift voor uw huurders.

Wij staan bekend om onze uitstekende service en expertise op het gebied van lift keuring en onderhoud. Onze klanten vertrouwen op ons voor een veilige en betrouwbare liftinstallatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw lift keuring en onderhoudsbehoeften.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.