Het belang van dakgoot reiniging en inspectie om problemen te voorkomen

Het belang van dakgoot reiniging en inspectie

Het legen van dakgoten is essentieel voor het optimaliseren van de staat van uw pand. Veel mensen realiseren zich niet hoe belangrijk het schoonmaken van dakgoten is. Een vervuilde dakgoot kan namelijk voor grote problemen zorgen. Als het hemelwater niet goed kan worden afgevoerd, kunnen er lekkages en andere problemen ontstaan, met alle ellende van dien. Vooral in de herfst en winter zorgen bladafval en takken ervoor dat de goede regenwaterafvoer geblokkeerd wordt. Daarom is het aan te raden om jaarlijks een reinigings- en controlebeurt uit te voeren, of dit te laten doen door een vakkundig bedrijf.

Voorkom problemen met verstopte dakgoten

Verstopte dakgoten kunnen leiden tot overstromingen, verzakkingen of zelfs het afbreken van de goten. Daarom is het belangrijk om minstens één keer per jaar (in boomrijke gebieden mogelijk meerdere keren) de dakgoten te reinigen en de afvoeren te inspecteren. Het zelf reinigen van de dakgoot kan echter gevaarlijk zijn, vooral als u geen ervaring heeft met werken op hoogte. Daarom kunt u er ook voor kiezen om dit te laten doen door de vakmensen van Servicefix BV.

Laat uw daken ook schoonmaken

Naast het reinigen van dakgoten is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het schoonmaken van de daken zelf. Mos, aanslag en ander vuil kunnen zich ophopen en de staat van uw dak negatief beïnvloeden. Door regelmatig uw daken schoon te laten maken, kunt u problemen voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Servicefix BV.

Servicefix BV is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in dakgoot reiniging en dakinspectie. Onze vakmensen hebben de kennis, ervaring en het juiste materiaal om uw dakgoten grondig te reinigen en te inspecteren. Wij zorgen ervoor dat het hemelwater weer vrij kan stromen en dat eventuele verstoppingen worden verholpen. Daarnaast kunnen wij ook uw daken reinigen, zodat deze weer in optimale staat verkeren.

Wanneer u kiest voor Servicefix BV, kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. Wij werken efficiënt en zorgen ervoor dat uw dakgoten en daken weer schoon en goed functionerend zijn. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het reinigen en inspecteren van dakgoten en daken. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven en bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem vandaag nog contact op met Servicefix BV voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van de staat van uw pand en het voorkomen van problemen met verstopte dakgoten en vervuilde daken. Vertrouw op de expertise van Servicefix BV en geniet van een goed functionerend en duurzaam dak.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.