Brandbeveiliging – Betaalbaar en Betrouwbaar

ServiceFix BV is uw betrouwbare partner als het gaat om brandbeveiliging. Wij begrijpen dat de veiligheid van uw pand en medewerkers van het grootste belang is. Daarom bieden wij betaalbare oplossingen op maat, zodat u kunt vertrouwen op een optimale brandveiligheid.

Brandblussers voor optimale veiligheid

Een van de belangrijkste aspecten van brandbeveiliging is het hebben van goed werkende brandblussers. ServiceFix BV levert brandblussers van hoge kwaliteit die voldoen aan alle wettelijke eisen. Onze brandblussers zijn geschikt voor verschillende soorten branden, zoals branden veroorzaakt door elektriciteit, brandbare vloeistoffen en vaste stoffen.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste brandblussers voor uw pand. We kijken naar de grootte van uw ruimtes, de aard van uw bedrijfsactiviteiten en eventuele specifieke risico’s die u loopt. Op basis hiervan adviseren wij u over de beste brandblussers voor uw situatie.

Periodiek onderhoud en keuringen

Om ervoor te zorgen dat uw brandblussers altijd optimaal functioneren, is periodiek onderhoud en keuring essentieel. ServiceFix BV biedt een uitgebreide onderhoudsservice voor uw brandblussers. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw brandblussers regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden volgens de geldende normen.

Tijdens de keuring controleren we onder andere de druk in de brandblussers, de staat van de blusmiddelen en de houdbaarheid van de blusstof. Indien nodig vullen we de brandblussers bij of vervangen we ze. Zo bent u altijd verzekerd van goed werkende brandblussers die voldoen aan de wettelijke eisen.

Brandveiligheidsplan op maat

Naast het leveren en onderhouden van brandblussers, kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een brandveiligheidsplan op maat. Een brandveiligheidsplan is een document waarin alle maatregelen en procedures staan beschreven die genomen moeten worden in geval van brand.

Onze brandveiligheidsexperts hebben ruime ervaring in het opstellen van brandveiligheidsplannen voor diverse bedrijven en instellingen. Zij houden rekening met uw specifieke situatie en de geldende wet- en regelgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pand en medewerkers goed beschermd zijn tegen brand.

Brandveiligheidstrainingen

Naast het hebben van de juiste brandblussers en een brandveiligheidsplan is het ook belangrijk dat uw medewerkers weten hoe ze moeten handelen in geval van brand. ServiceFix BV biedt brandveiligheidstrainingen op maat, waarin uw medewerkers leren hoe ze brand kunnen voorkomen en hoe ze moeten handelen als er toch brand uitbreekt.

Tijdens de training worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals het herkennen van brandgevaarlijke situaties, het gebruik van brandblussers en het evacueren van het pand. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat uw medewerkers goed voorbereid zijn en adequaat kunnen handelen bij een brand.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer weten over onze brandbeveiligingsdiensten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op met ServiceFix BV. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies op maat.

ServiceFix BV is uw betrouwbare partner op het gebied van brandbeveiliging. Wij zorgen ervoor dat uw pand en medewerkers optimaal beschermd zijn tegen brand, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.