24/7 Storingsdienst en Calamiteitenservice

Bij ServiceFix begrijpen we dat storingen en calamiteiten altijd onverwacht en vervelend zijn. Of het nu gaat om een elektrische storing, een lekkage of een probleem met uw timmerwerk, onze professionele vakmensen staan klaar om u te helpen. Met onze 24/7 storingsdienst en calamiteitenservice zorgen we ervoor dat uw problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Snel en betrouwbaar

Wanneer u te maken krijgt met een storing of calamiteit, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Onze vakmensen zijn goed getraind en hebben ruime ervaring in het oplossen van allerlei soorten problemen. Of het nu gaat om een kapotte elektriciteitsaansluiting, een verstopte afvoer of een gebroken raam, wij zorgen ervoor dat er snel een oplossing wordt geboden. Onze 24/7 bereikbaarheid betekent dat u ons op elk moment van de dag kunt bereiken, zelfs in het weekend en op feestdagen.

Verschillende vakgebieden

Bij ServiceFix hebben we vakmensen in dienst met verschillende specialisaties. Of u nu een elektricien, loodgieter of timmerman nodig heeft, wij hebben de juiste persoon voor de klus. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om uw probleem op te lossen. Daarnaast werken we met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat de reparaties en onderhoudswerkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn.

Preventief onderhoud

Bij ServiceFix geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Naast het oplossen van storingen en calamiteiten, bieden we ook preventief onderhoud aan. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor grotere schade en kosten worden voorkomen. Onze vakmensen voeren grondige inspecties uit en zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand in optimale staat verkeert.

Professionele huismeesterdiensten

Naast onze storingsdienst en calamiteitenservice bieden we ook professionele huismeesterdiensten aan. Onze huismeesters zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw pand. Ze voeren verschillende taken uit, zoals het uitvoeren van kleine reparaties, het coördineren van onderhoudswerkzaamheden en het verzorgen van de algemene netheid van het pand. Met onze huismeesterdiensten kunt u erop vertrouwen dat uw pand altijd in goede handen is.

Neem contact op

Heeft u een storing of calamiteit die snel moet worden opgelost? Of wilt u meer informatie over onze huismeesterdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen. Bij ServiceFix streven we naar een snelle en betrouwbare service, zodat u snel weer kunt genieten van een probleemloze woon- of werkomgeving.

Onze beoordelingen

Onze klanten

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.