Wasbak of wc verstopt? ServiceFix BV helpt het probleem te verhelpen

Verstopte wasbak of wc? ServiceFix BV staat voor je klaar!

Heb je last van een verstopte wasbak of wc en ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare oplossing? Dan ben je bij ServiceFix BV aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en zorgen ervoor dat je snel weer gebruik kunt maken van je sanitair.

Snel en betrouwbaar

Bij ServiceFix BV begrijpen we dat een verstopte wasbak of wc voor veel ongemak kan zorgen. Daarom streven wij ernaar om binnen 1 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen. Onze ervaren loodgieters gaan vakkundig te werk en zorgen ervoor dat de verstopping snel en efficiënt wordt opgelost.

Transparante prijzen

Bij ServiceFix BV hanteren we transparante prijzen, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Geen vanaf prijzen, maar duidelijkheid over de kosten. Voorrijkosten en 30 minuten arbeid zijn bij ons inbegrepen in de prijs van €130 exclusief btw. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten.

Snel resultaat

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk van het probleem af wilt zijn. Daarom streven wij ernaar om 9 van de 10 verstoppingen binnen 30 minuten te verhelpen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om elk type verstopping aan te pakken. Je kunt er dus op vertrouwen dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Voorkom schade, bel ServiceFix BV

Als je last hebt van een verstopte wasbak of wc, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Het gebruik van chemische middelen zoals HG kan de situatie vaak verergeren en zelfs schade aan je sanitair veroorzaken. Het is daarom verstandig om een professional in te schakelen.

Bij ServiceFix BV staan we voor je klaar om het probleem te verhelpen. Onze loodgieters hebben de kennis en ervaring om elk type verstopping aan te pakken. Wacht dus niet langer en bel ServiceFix BV voor een snelle en betrouwbare oplossing!

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.