Professionele service aan huis

Bij ServiceFix begrijpen we dat het verhelpen van problemen aan uw woning of apparatuur een belangrijke taak is. Daarom bieden wij een professionele service aan huis, waarbij een specialist bij u langskomt om uw opdracht te bekijken en indien mogelijk direct op te lossen. Onze focus ligt op het leveren van gemak en kwaliteit, zodat u snel weer kunt genieten van een goed functionerende woning.

Een duidelijke prijsopgave vooraf

Transparantie is voor ons van groot belang. Daarom ontvangt u bij ServiceFix altijd een duidelijke prijsopgave voorafgaand aan de werkzaamheden. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij streven ernaar om onze prijzen eerlijk en concurrerend te houden, zodat u kunt profiteren van een goede service tegen een betaalbare prijs.

Snel en efficiënt

Wij begrijpen dat u niet wilt wachten op het verhelpen van problemen in uw woning. Daarom streven wij ernaar om onze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur bij u langskomen om het probleem op te lossen. Mocht het niet mogelijk zijn om direct aan de slag te gaan, dan maken wij graag een afspraak op een moment dat voor u uitkomt. Onze specialisten zijn ervaren en efficiënt, waardoor zij de werkzaamheden snel kunnen uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Bij ServiceFix hechten we veel waarde aan duidelijke communicatie. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van de werkzaamheden. Onze specialisten leggen u graag uit wat er moet gebeuren en beantwoorden al uw vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart de werkzaamheden aan ons overlaten.

Of het nu gaat om het verhelpen van een lekkende kraan, het repareren van een elektrische storing of het installeren van nieuwe apparatuur, bij ServiceFix bent u aan het juiste adres. Onze specialisten hebben ervaring met een breed scala aan klussen en kunnen u helpen bij vrijwel alle problemen in en rondom uw woning. Wij streven naar een snelle en duurzame oplossing, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Bij ServiceFix kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service aan huis.

Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact op met ServiceFix BV voor het maken van een afspraak. Wij staan voor u klaar

We zijn onderweg

Uw monteur is nu onderweg naar de afgesproken locatie. We streven ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Bedankt voor uw geduld!

Offerte bespreken

Onze monteur staat klaar om de details van de offerte met u door te nemen en al uw vragen te beantwoorden. We streven ernaar om u een duidelijk inzicht te geven en uw wensen te vervullen.

Aan de slag

De monteur is begonnen met het uitvoeren van de klus. Met toewijding en vakmanschap zetten we ons in om het gewenste resultaat te bereiken. We kijken ernaar uit om u naar allen teveredenheid te helpen!

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.