Gaslek of gasgeur in uw woning? Laat het direct controleren en verhelpen door ServiceFix BV

Heeft u last van een gasgeur in uw woning? Dat is een serieus probleem dat direct aandacht vereist. Het kan namelijk duiden op een gaslek, wat gevaarlijk kan zijn voor uw veiligheid en die van uw gezin. In zo’n situatie is het belangrijk om snel te handelen en een professional in te schakelen om het probleem te onderzoeken en te verhelpen.

Bij ServiceFix BV begrijpen we de urgentie van een gaslek of gasgeur in uw woning. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn volledig opgeleid om dit soort situaties aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat uw woning grondig wordt gecontroleerd, de oorzaak van de gasgeur wordt achterhaald en het probleem direct wordt verholpen.

Waarom is het belangrijk om een gaslek of gasgeur direct te laten controleren?

Een gaslek kan zeer gevaarlijk zijn. Gas is immers brandbaar en kan bij lekkage leiden tot explosiegevaar. Daarnaast kan het inademen van gas ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het is daarom van groot belang om bij het ruiken van gas direct actie te ondernemen.

Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het controleren van uw woning. Ze maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om eventuele gaslekken op te sporen. Daarnaast kunnen zij ook de oorzaak van de gasgeur vaststellen, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Wat kunt u zelf doen bij het ruiken van gas?

Als u een gasgeur in uw woning ruikt, is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Volg deze stappen om uzelf en uw gezin in veiligheid te brengen:

  1. Open ramen en deuren om de ruimte te ventileren.
  2. Sluit de hoofdgaskraan af.
  3. Doof alle open vuur, zoals kaarsen, sigaretten en gasfornuizen.
  4. Gebruik geen elektrische apparaten in de buurt van de gasgeur.
  5. Verlaat zo snel mogelijk uw woning en waarschuw uw buren.
  6. Bel direct het noodnummer voor gaslekken.

Het is belangrijk om te beseffen dat u zelf geen reparaties moet proberen uit te voeren of het lek te dichten. Laat dit over aan een professional, zoals de specialisten van ServiceFix BV.

ServiceFix BV: uw betrouwbare partner bij gaslekken en gasgeuren

ServiceFix BV is een erkend en gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen en verhelpen van gaslekken en gasgeuren. Onze professionals staan 24/7 voor u klaar en kunnen snel ter plaatse zijn om uw probleem op te lossen.

Wij begrijpen dat een gaslek of gasgeur voor veel onrust kan zorgen. Daarom streven wij ernaar om u zo snel mogelijk te helpen en het probleem vakkundig te verhelpen. U kunt altijd rekenen op onze expertise, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Heeft u last van een gasgeur in uw woning? Aarzel dan niet en neem direct contact op met ServiceFix BV. Wij zorgen ervoor dat uw woning grondig wordt gecontroleerd en het probleem snel en vakkundig wordt verholpen. Uw veiligheid staat bij ons voorop!

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.