Facilitaire Dienstverlening | Onderhoud, Reparatie & Storingsdienst | ServiceFix bv

Welkom bij ServiceFix bv, uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, en met onze 24/7 calamiteiten dienst staan wij altijd voor u klaar om gebreken, schades, storingen of braakschade direct op te lossen.

Onderhoud en Reparatie

Bij ServiceFix bv begrijpen we dat het onderhouden en repareren van uw pand essentieel is om een veilige en comfortabele omgeving te creëren voor uw medewerkers en bezoekers. Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar om periodiek onderhoud uit te voeren en eventuele reparaties snel en efficiënt op te lossen.

Of het nu gaat om het onderhoud van uw elektrische installaties, het herstellen van lekkages, het vervangen van sloten of het repareren van schade aan uw gebouw, wij hebben de expertise en ervaring om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

24/7 Calamiteiten Dienst

Bij ServiceFix bv begrijpen we dat calamiteiten op elk moment kunnen plaatsvinden. Daarom bieden wij onze 24/7 calamiteiten dienst aan, zodat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs buiten kantooruren en in het weekend. Of het nu gaat om een lekkage, een storing in uw elektrische installatie of braakschade, wij staan paraat om direct actie te ondernemen.

Onze ervaren monteurs zijn snel ter plaatse en zorgen voor een snelle en effectieve oplossing van het probleem. Wij begrijpen dat tijd cruciaal is bij calamiteiten en streven ernaar om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

Afdichten en Slotenmaker

Naast onderhoud, reparatie en onze 24/7 calamiteiten dienst, bieden wij ook afdichtingsdiensten en slotenmakersdiensten aan. Heeft u last van tocht, lekkages of andere vormen van ongewenste lucht- of vochtdoorlating? Onze specialisten kunnen uw pand inspecteren en de juiste afdichtingsoplossingen bieden om deze problemen te verhelpen.

Daarnaast kunnen onze ervaren slotenmakers u helpen met het vervangen van sloten, het openen van deuren bij buitensluiting en het beveiligen van uw pand tegen inbraken. Wij begrijpen dat veiligheid een prioriteit is en zorgen ervoor dat uw pand goed beveiligd is.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passende oplossing voor uw facilitaire dienstverlening, onderhoud, reparatie, storingsdienst, afdichtings- en slotenmakersbehoeften.

Bij ServiceFix bv streven we naar optimale klanttevredenheid en een langdurige samenwerking. Vertrouw op ons vakmanschap en ervaring om uw facilitaire uitdagingen aan te pakken. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Scroll naar boven

Call us directly at

Services Information

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Type gebouw
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.